Opdrachtgever

Wat mag u als opdrachtgever van ons verwachten?

De (financiële) processionals van Bright Financials hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan bij zeer diverse bedrijven en non-profitorganisaties, op zowel inhoudelijk en leidinggevend als cultureel vlak. U mag dus van ons verwachten dat wij snel aansluiting vinden bij uw onderneming én dat wij snel de essentie van uw organisatie en de door ons te verrichten werkzaamheden doorgronden. Dus niet onnodig lang ‘wennen’ en ‘inwerken’, maar meteen aan de slag!

Wat staat bij ons centraal?

Voor ons staat maar één ding centraal: de perfecte match tussen uw organisatie, uw project en de in te zetten professional.

Wat bieden wij?

Bright Financials biedt u:

·         hoogopgeleide en ervaren professionals; al onze financials hebben een afgeronde hbo- en/of (post)masteropleiding en minimaal acht jaar relevante werkervaring bij één van de ‘Big Four’ accountantskantoren, aangevuld met enkele jaren algemene ervaring in het bedrijfsleven.

 

·         een uiterst scherpe prijs-/kwaliteitverhouding; daarnaast staat het beperken van uw (fiscale) risico’s bij ons hoog in het vaandel. Al onze professionals zijn daarom minimaal in het bezit van een geldige Verklaring Arbeidsrelatie (VAR).