Uw salarisadministratie is voer voor Bright Financials!

Neem contact op

De salarisadministratie is gecompliceerder dan veel mensen denken. Loonstroken worden steeds complexer. Leaseregelingen, fiscale vergoedingen, wijzigende sociale zekerheid, inhoudingen, kortingen, voorschotten, fiscale regelgeving… allemaal aspecten die invloed hebben op de salarisadministratie. Maar hoe actueel is uw salarisadministratie? Waar hebben medewerkers recht op als ze uit dienst gaan? En voor welke collega is er een voorschot betaald dat nog niet verrekend is? U begrijpt, een goede salarisadministratie kan niet zonder helder financieel inzicht. Dat leggen wij als Bright Financials graag uit als u contact met ons opneemt.

Wat is het belang van een heldere salarisadministratie voor uw medewerkers?

Uiteraard vertrouwen uw medewerkers erop dat zij elke maand het juiste salaris op het juiste moment krijgen. Vervolgens verwachten zij ook dat alle inhoudingen en verrekeningen op een goede manier zijn gedaan. Uiteraard wil niemand te weinig netto salaris, maar als uw personeel denkt dat alles goed geregeld is en de fiscus brengt een naheffing, dan zijn zij u ook niet dankbaar. Daarbij hebben veel medewerkers individuele salarisafspraken die goed geadministreerd moeten worden. De bijtelling van de bedrijfsauto, de bonus of 13de maand, allemaal zaken die bij de salarisadministratie horen. Als dit binnen een onderneming niet op orde is leidt dit al snel tot onrust onder het personeel. Daarbij gaan dergelijke geruchten snel, dus nieuwe personeelsleden die u op het oog heeft, hebben dit vast ook gehoord…
Als laatste partij is daar nog de fiscus. Als de salarisadministratie niet op orde blijkt is de fiscus zeker een partij om rekening mee te houden.

 

Wat is de toegevoegde waarde van salarisadministratie door Bright Financials?

Wij zetten net dat stapje extra. Past de manier van administreren nu wel in de strategie om volgend jaar uit te breiden? Kunnen we de administratie beter doen zodat we alvast ingespeeld zijn op toekomstige vragen en welke maatregelen van de fiscus moeten meegenomen worden als we een nieuw pakket gaan kopen? Allemaal vragen die door de klanten van Bright Financials al beantwoord zijn. Bent u benieuwd hoe dat kan? Kom snel met ons in contact voor een afspraak!