Over Bright Financials

Neem contact op

De roergangers van Bright Financials

Johan Kooij en Erdal Polat zijn de ‘roergangers’ van Bright Financials. Nadat zij beiden hun sporen hadden verdiend bij één van de ‘Big Four’ kantoren, gingen zij aan de slag als interim professional. Onder de vlag van Bright Financials hebben zij een concept ontwikkeld waarbij zij loyale, gedreven en deskundige medewerkers kunnen aanbieden, tegen een aantrekkelijk tarief.

Johan Kooij

Johan Kooij is een Bachelor of Economics met een post-master werk- en denkniveau. Hij is zeer analytisch en pragmatisch ingesteld en heeft veel leidingevende ervaring. Door zijn jarenlange ervaring in zowel de profit- als de non-profitsector is Johan als geen ander in staat om op strategisch niveau plannen te bedenken én deze in de praktijk te realiseren. Met de realisatie van deze plannen is vaak een aanzienlijke ICT-component gemoeid. Doelstelling van deze projecten is veelal meer efficieny en betere kwaliteit tegen lagere kosten.rotterdam_Johan2

“Johan is een echte Professional; hij heeft een enorme vakkenis, weet zich complexe materie snel eigen te maken en is constant gefocust op het realiseren van verbeteringen voor het team en de organisatie. Door zijn altijd positieve instelling en aanstekelijke enthousiasme weet hij anderen te motiveren en mee te krijgen. En at last but not least is Johan iemand die als geen ander weet hoe je hard werken kunt combineren met lachen en plezier maken.”

Contactgegevens:

Johan Kooij B Ec
jkooij@brightfinancials.nl
+31 (0)6 21 11 79 18

Erdal Polat

Erdal Polat is een registeraccountant met meer dan 15 jaar ervaring in de accountancy en controlling in zowel de profit- als de non-profitsector. Erdal kan zowel zelfstandig als in teamverband goed opereren. Zijn stijl is te typeren als ‘handen uit de mouwen’, al dan niet gecombineerd met een theoretische verdieping. Erdal is zeer goed in probleemoplossend denken en ‘gets the job done’. Zijn belangrijkste vaardigheden: IFRS/RJ, AO/IB en financial controlling.

Contactgegevens:rotterdam_Erdal

drs Erdal Polat RA
epolat@brightfinancials.nl
+31 (0)6 34 39 72 05

Ervaren en gedreven professionals

Bright Financials is ontstaan uit een samenwerking tussen interim finance professionals. Het resultaat: een team van ervaren en zeer gedreven professionals, met elk één of meer specialisaties. Wij zijn stuk voor stuk héél goed in ons vak, met steeds één doel voor ogen: maximaal succes. En met succes bedoelen we: toegevoegde waarde voor u als opdrachtgever.

Voor ons als ‘interimmers’ is er niets mooier dan om na afloop van een project een zeer tevreden opdrachtgever achter te laten. En daarna gaan we vol energie door naar een nieuw project, met nieuwe uitdagingen en oplossingen. Dát vinden we mooi. Zo blijven we scherp, en altijd op zoek naar de allerbeste oplossing, voor welk probleem dan ook.

Dé brug tussen vraag en aanbod

Bright Financials zorgt voor de perfecte match tussen vraag en aanbod. Wij spreken namelijk de taal van de opdrachtgever én de interim professional. Dit komt vooral doordat wij geen recruiters of accountmanagers zijn: wij werken állemaal zelf ook als interim professional. Daarnaast bemiddelen wij alleen tussen een opdrachtgever en een (interim) professional als we 100% overtuigd zijn van een perfecte match.