Wat kan onze groeiscan voor uw bedrijf betekenen?

Neem contact op

De groeiscan is een vast onderdeel van onze business coaching. Iedere ondernemer wil natuurlijk groeien, da’s logisch. Onze groeiscan zorgt ervoor dat u ook klaar bent voor groei. Groei zorgt immers ook voor druk en druk zorgt voor stress. Is uw selectie klaar om met die druk om te gaan? Is de sfeer binnen uw club sterk genoeg om te scoren? Onze groeiscan brengt haarscherp in beeld wat u moet doen om te groeien en van uw succes te genieten. Als u contact met ons opneemt voor een vrijblijvend coachgesprek vertellen we u graag meer.

Waarom is een groeiscan ook voor uw onderneming nodig?

Stelt u zich voor, u bent de coach van een topclub in de eredivisie van het betaalde voetbal. U gaat in gesprek met uw bestuur en zij stellen als eis dat u binnen drie jaar de Champions League wint…
Nadat u de koffie van schrik uit uw handen heeft laten vallen begint u het bestuur uit te leggen dat het spelersbudget volslagen ontoereikend is. Daarnaast zijn de trainingsfaciliteiten absoluut ontoereikend. En wat te denken van de doelstellingen van uw club? Al is de club nog zo goed, om verder te kunnen groeien moeten maatregelen genomen worden. Hoe is dat eigenlijk in uw vaste club, uw bedrijf? Welke aspecten van de groeistrategie moeten daar nog verder ontwikkeld worden? We spreken graag met u af om vrijblijvend over uw groeistrategie en de toegevoegde waarde van onze groeiscan te sparren.

Met de groeiscan van Bright Financials weet u exact hoe het ervoor staat met uw onderneming, en bereiden we u voor op groei.

Met de groeiscan van Bright Financials weet u exact hoe het ervoor staat met uw onderneming, en bereiden we u voor op groei.

Wat zijn de onderwerpen van de groeiscan?

Om te kunnen scoren in het voetbal worden alle linies geanalyseerd. Hoe vaak scoort de aanval en hoe sterk is de verdediging? Zijn alle faciliteiten aanwezig om te kunnen groeien en scoren? Welke risico’s kunnen de groei van uw club onverwachts remmen? Ondernemen is risico’s nemen; deze moet u dan wel (onder)kennen.

Onze groeiscan, uitgevoerd door zeer ervaren business coaches, scant alle facetten van uw club om te bepalen hoe goed u toegerust bent om te groeien en welke stappen u nog moet zetten. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en scoor structureel meer met de groeiscan van Bright Financials!