Business Coaching: Wat is de toegevoegde waarde voor uw onderneming?

Neem contact op

Een business coach is een coach voor uw bedrijf. Veel ondernemers denken dat zij geen coach nodig hebben. Zij zien zichzelf als de expert op hun vakgebied en zijn elke dag betrokken bij hun bedrijf en mensen. Waarom zouden zij iemand van buiten nodig hebben? Wij begrijpen die gedachten als geen ander. Toch merken wij dat onze business coaches toegevoegde waarde leveren aan alle bedrijven die zij coachen. ‘Da’s logisch’; om maar eens met een bekende coach te citeren. Wij leggen u in dit artikel graag uit welke toegevoegde waarde een goede business coach biedt. Wilt u direct kennismaken met de toegevoegde waarde voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waarom biedt onze business coaching u toegevoegde waarde?

Toen Johan ‘da’s logisch’ Cruijff nog voetbalde en later coachte was dat niet omdat de clubs waar hij voor werkte niet genoeg kennis hadden. Het was ook niet om de sterspelers uit zijn selectie te leren voetballen. Toch weet iedereen hoeveel invloed hij heeft gehad bij Ajax, Barcelona en de KNVB. Juist omdat hij van buitenaf naar de situatie binnen de club keek bracht hij frisse inzichten. Doordat hij de spelers op een andere manier bekeek ontdekte hij talenten. Business coaching gaat over het coachen van uw bedrijf. Welke talenten kunnen we ontwikkelen? Waar kunnen we meer rendement halen? Welke processen kunnen efficiënter en waar kan de winst vergroot worden? Onze business coaching traint de talenten binnen uw organisatie. Uiteraard met respect voor uw rol en kennis, maar da’s logisch. In ons eerste vrijblijvende coachingsgesprek leggen we graag uit hoe wij uw bedrijf met business coaching nog beter kunnen laten scoren. We spreken graag met u af om de eerste tactieken vrijblijvend door te nemen.

 Met onze business coaching scoort u beter!

Met Business Coaching van Bright Financials heeft u een sparringspartner waarmee uw onderneming kan groeien!

Met Business Coaching van Bright Financials heeft u een sparringspartner waarmee uw onderneming kan groeien!

Welke vormen van business coaching zijn er?

In het voetbal bepaalt de coach zijn tactiek op basis van het materiaal dat hij tot zijn beschikking heeft. Bij onze business coaching is dat niet anders. Onze zeer ervaren coaches analyseren de situatie en de selectie en bepalen vervolgens de tactiek. Van fiscaal advies tot risicomanagement en van IT-koppeling tot het inrichten van een online boekhouding, we zetten alleen die maatregelen in die u laten scoren, maar da’s logisch! Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en scoor met business coaching van Bright Financials!